Certificering

Europees biologisch keurmerk

Het Europees biologisch keurmerk staat verplicht op alle biologische producten die in de Europese Unie (EU) zijn geproduceerd. Het keurmerk maakt duidelijk dat het product voldoet aan de EU-regels voor biologische landbouw.

Fair Produce

Verse producten eerlijk geproduceerd. Nederlandse champignons met het keurmerk Fair Produce komen van bedrijven waar de medewerkers fair worden behandeld en beloond.

GLOBALG.A.P.

GlobalG.A.P. zet voedselveiligheid en duurzaamheid op de kaart.
GlobalG.A.P. is een wereldwijde organisatie met een cruciale doelstelling: veilige en duurzame landbouw wereldwijd met als doel het vertrouwen van de onsument met betrekking tot voedselveiligheid te behouden.

SKAL Biocontrole

Skal Biocontrole zet zich als toezichthouder in voor aantoonbare betrouwbaarheid van biologische producten in Nederland.

EKO keurmerk

EKO draagt vanuit de vier beginselen van de biologische landbouw (gezondheid, ecologie, eerlijkheid en zorg) bij aan een duurzamere en betere wereld. EKO wil de voorloper zijn in het continue verduurzamen van de biologisch keten, door verbreding en verdieping.

GLOBALG.A.P. GRASP

GRASP is een risico-inventarisatie met betrekking tot sociale praktijken ten aanzien van de medewerkers. Het is een aanvulling op het GLOBAL G.A.P. certificaat en waarborgt het sociale welzijn van de medewerkers. GRASP kijkt onder andere naar werk- en woonomstandigheden, werktijden en correcte verloning van de medewerkers.

Contact Nesco: info@nescochampignons.nl  |  T: +31 (0)85 7731088