Ventoux 3

Ventoux 3

Enige tijd geleden werden we benaderd door Martijn van Lieshout. Wiens vrouw in 2015 te horen kreeg dat ze een hersentumor heeft. De stichting Ventoux 3 organiseerd op 7 september 2018 een fietstocht voor het hersentumorfonds. Deelnemers aan deze tocht zamelen zoveel mogelijk geld in voor meer onderzoek naar ongeneeslijke primaire hersentumoren. Hiervoor beklimmen ze niet eenmaal, maar driemaal de Mont Ventoux. Een wereldprestatie op zich.

Team vrienden van Linda LIFE

Martijn vormt samen met enkele vrienden het team vrienden van Linda LIFE. Samen proberen ze op 7 september een even zo grote prestatie te leveren als Linda. Namelijk strijden
tot aan de streep.

Donaties

Jozef van den Elsen, mede eigenaar van Nesco champignons, is al jaren goed bevriend met Martijn en Linda van Lieshout. Aan een goed doel als dit dragen we graag een steentje bij. Nesco champignons heeft voor het team van vrienden van Linda LIFE de wielerkleding gesponsord. Natuurlijk hopen ze op nog veel meer sponsoring en donaties.Wil je meer informatie over dit goede doel, De motivatie van Martijn, of wil je een donatie doen ga dan naar https://www.ventoux3.org/team/de-vrienden-van-linda-life.
Alle donaties gaan volledig naar Het Hersentumorfond.

Contact Nesco: info@nescochampignons.nl  |  T: +31 (0)85 7731088