Logistieke hal in aanbouw

Meer dan alleen verpakken

De afgelopen jaren is de vraag naar biologische producten, zoals de champignon enorm toegenomen. Maar naast de vraag naar bio champignons is ook de vraag naar verpakte en bewerkte champignons toegenomen. Om de klant nog beter te kunnen bedienen verrijst de komende tijd de nieuwe logistieke hal/ distributieloods naast de kwekerij in Boekel.   Ook is er een nieuwe CO2 koelmachine aangeschaft. Dit is een nieuw type koeling. Door hier als een van de eerste gebruik van te maken zijn wij op dit gebied een pionier. De warmte die deze koeling genereert, gebruiken we voor het verwarmen van de kantine, ons kantoor en de kwekerij. De hal is volledig gekoeld en heeft diverse machines om het product te verwerken. Door de bouw van deze hal  kan Nesco voorzien in diverse verpakkingen, mixen, bewerkingen. Alles naar wens van de klant.

Lekker vers

Alle champignons worden met de hand geplukt, waarna ze direct worden gekoeld. Door de bouw van deze gekoelde hal kunnen de producten ook dezelfde dag nog verwerkt en verpakt worden. Alles in een gesloten en gekoeld systeem. Zo kunnen  de champignons, verpakt en wel, nog dezelfde dag lekker vers bij de klant worden afgeleverd.

Gereed Juli 2018

Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de laatste afwerkingen. Verwacht wordt dat de logistieke hal in Juli 2018 in gebruik kan worden genomen.

Contact Nesco: info@nescochampignons.nl  |  T: +31 (0)85 7731088